Image Map

17. jan. 2012

Det' nyt, og også yt!

Med den overskrift kan man da kun tænkte, "Hvad snakker knægten dog om?".
TERMINSPRØVER, det er nyt, men satme også YT. Det var ikke en favorit start på ugen, med fremlæggelse om mit projekt, og derefter så startede terminsprøverne. I dag har jeg været oppe i skriftlig tysk, og sjovt nok, så gik det forbløffende godt. Så godt at jeg regner med et stort 10-tal. Det ville være gud. Men whatever, jeg skal nok klare resten af det. Men dog skal jeg alligevel til 9½ times prøver sammenlagt i morgen. Den bliver slemmmm. Ligesom mig. Uh, og ja i den sammenhæng, så kan jeg dele endnu en af mine interesser! Musik! Og jeg starter ud med en slem dreng, ved navn Kesi. Kesi, han er gud, og slem på samme tid, så det vil sige... Gud gange 30½. Men udover Kesi, så er jeg også ret vild med alle de andre drenge på blokken! Så som Kidd, Gilli og ELOQ! De er virkelig seje! Dass muss mann noch sagen, jaja! Men what ever... Jeg er stadig i gang med lige at læse det sidste til terminsprøverne i morgen.... Samfundsfag, Matematik, Biologi OG Geografi. Jeg dør.

Uh, og nu hvor vi snakker om skole, så skal jeg forresten også snart have mine udvekslingsstuderende hjem! De kommer heeeele den lange vej fra La Union i Sydspanien! Og jeg skal have to drengen på besøg! José og Sergió! Det bliver vildos (ligesom Emilos), og helt vildt spændende! Starter med at hente dem i Billund, og så tager vi lige 3 dage hjemme i Christianfeld, og så er det ellers snuden mod skolen, hvor de skal bo i en lille uges tid. Nogen som har ideer til hvad jeg kunne lave med dem? Overvejer sådan noget som Koldinghus... Overhovedet ikke spændende, men eftersom at det var Spanierne som ødelagde det, så kunne vi vel bringe ironien med ind over!

Farvel, og takker dudes og dudettes!

Et lille billede af Kesi, taget af Jamel Sundoo. De to, de er virkelig nice! 
 Og endnu et af drengen, her er det Benny Jamz fra venstre, og derefter Kesi og til slut Gilli!

- Emil over and out!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.