Image Map

2. feb. 2012

Esbjerg!

Endnu en dag i en anden by! Jeg får da set lidt! :-) Men som skrevet, så var jeg i Esbjerg sammen med spanierne, for at de kunne se noget af Danmark. Dog endte det med at der ingen spaniere var, eftersom at de flygtede, og vi flygtede. Så det gik nogenlunde op.
Men ellers, så var vi lige en tur på Fiskeri- og Søfartsmuseet, hvor vi fik oplevet lidt af hvert i det danske farvand. Mine fingre lugter stadig af fisk... Det er virkelig ikke til at få af. Derefter gik vi ned til stranden , hvor jeg også lige tog nogle få billeder ude på isen. Det var et virkelig godt vejr, med en flot sol som bare skinnede over havet. Virkelig smukt!
Senere brugte vi lige 2 timer inde på gågaden i Esbjerg, dog det meste af tiden på Jensens Bøfhus. Og så mødte jeg også lige en rigtig god veninde som jeg har savnet rigtig meget! :-DD Efter Jensens, så tog vi lige en McFlurry på McD som dessert, og så vendte vi snuden hjemad igen. Nu sidder jeg på mit værelse og venter på at vi skal over og høre et Indie/Rockband som hedder Caper Clowns, som jeg aldrig har hørt om før. :-o Her er lige nogle billeder fra min dag! :-)

- Hey, jeg er lige kommet tilbage fra koncerten med Caper Clowns, og jeg kan stærkt anbefale dem!
De var virkelig gode! :-D Her er lige et link til deres Facebook-page! Click here!
 Et forholdsvis godt billede af Simon!
 Statuerne ved Esbjerg havn!
 Is på stranden!
 Endnu et billede fra stranden!
 Resterne fra Jensens!
Og så lige Val som spiste is i -3 graders frost. :-DD

Over and out!
/Emil

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.