Image Map

20. feb. 2012

Livsliste!

For nogle uger siden gik jeg rundt og kiggede hvad andre fik tiden til at gå med,
og så endte jeg på et tidspunkt ind på et værelse med Maiken og Anna, 2 seje piger fra skolen, 
som virkelig har den vildeste humor man kan tænke sig til!

Som så mange piger gør på efterskoler, så havde de også dekoreret deres vægge med alverdens forskellige billeder, tekster og plakater. Men alligevel var der en ting på væggen, som jeg ikke havde set før. Det var en livsliste. Anna havde lavet en liste med ting som hun vil nå at prøve inden at hun skulle dø. Og det var virkelig alt. Det var de vildeste ting som hun havde fundet på. Jeg blev helt glad da jeg læste den, for det var simpelthen så fedt at hun havde sat sig så mange fede og seje mål, og nogen af dem skulle jo nok blive opfyldt! Man kan da ikke håbe på andet! Anne opdagede så at jeg stod og beundrede hendes mesterværk, og sagde at jeg da også skulle lave en. Og det endte det så ud med at anden nice pige, Amanda, også fik lavet en livsliste. Vi brugte nogen tid, og selvfølgelig så var Amanda mere kreativ end jeg var, og fik hurtigere lavet listen, med ufattelig mange fede punkter. - Reglen var at man ikke måtte kopiere fra hinanden, men at man godt måtte aftale hvis man skulle lave noget fedt sammen. Et eksempel på det kunne være at Anna og Amanda lavede et punkt som omhandlede at de skulle mødes igen når de blev 100 år gammel. Ret vild ide ikke? Selv fik jeg skrevet et par punkter, og fik senere hen hjælp af andre til ideer. Det skal nok gå! Dog har jeg en del urealistiske punkter, men man ved aldrig - det kunne jo gå hen og ske! Derfor vil jeg nu også vise jer min livsliste, og jeg håber virkelig at i også vil tage ideen op, og lave en selv. Hvis i selv er bloggere, vil i så ikke være søde at lave et indlæg om det, og så derefter linke til min blog eller skrive en kommentar på dette indlæg, så jeg kan se jeres liste. Jeg håber virkelig at i tager ideen ind til jer! :-)

 • Kunne spille temasangen fra filmen Amelie på klaver udenad og perfekt. (Kæmper hårdt!)
 • En tur til Asien. (Uh ja, hvem kunne ikke tænke sig noget eksotisk?)
 • Sætte mig ind i en taxa og råbe "Følg efter den bil!"
 • Blive kendt på sin blog. (Haha, i hjælper mig godt! Nu må vi jo se! ;-))
 • Ryge noget ulovligt. (Young, Wild & Free, bitchees!)
 • Blive trukket op til scenen til en koncert. (Igen. Vild ungdom!)
 • Blive A-spiller i badminton.
 • Få taget et rigtig godt billede af mig selv. (Jeg vil lige tilføje at det aldrig er sket! Alle billeder taget af mig er blevet... Skidt!)
 • Få et 12-tal i Fysik. (Målet nærmer mig, nu hvor at jeg har fået 12 i Tysk! Det bliver bedre og bedre!)
 • Tage på en spontan rejse.
 • Overnatte i IKEA sammen med Anna. (Endnu et aftalt punkt!)
 • Komme i nyhederne på landsdækkende tv. - Direkte! (Ku' være vildt!)
Her er så listen på billede!
Det er ret svært at se hvad det er, men det gør vel ikke så meget,
 nu hvor at jeg har skrevet dem her. :-)

Som i kan se, så er der plads til forbedring, og til flere punkter! 

Fortsæt endelig med at dele bloggen, 
og føre dette indlæg videre ud på andre, og egne blog(s)!

Tak for denne gang!
/Emil

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.