Image Map

31. mar. 2012

Lidt info om det næste stykke tid!

Hej alle sammen,
Som nogen af jer ved, så tager jeg fra i morgen af til New York. Der bliver jeg indtil påskeferien er slut, og derfor har jeg ikke rigtig mulighed for at blogge så meget. Faktisk, så ved jeg slet ikke om jeg har mulighed for at blogge overhovedet. Jeg har ikke tjekket om der er internet på hotellet, men hvis der er, så skal jeg nok se om jeg kan få smidt nogle billeder og korte tekste op. Jeg får ikke tid til at være på hotellet med alt det jeg skal nå, så det bliver ikke meget der kommer ind, hvis der altså kommer noget! Det er ufattelig meget som vi skal se når vi er derovre! Jeg kan ikke komme på noget som jeg forbinder med New York som vi ikke skal se! Både Times Square, Broadway, Brooklyn Bridge, Central Park, Empire State Building og Frihedsgudinden. ALT skal ses! Selvfølgelig bliver der også tid til nogle indkøb, men det har jeg jo allerede fortalt jer om! Jeg laver lige et indlæg, eller en vlog i morgen inden jeg tager afsted. Men ellers så må i bare tjekke ind på bloggen en gang eller to i den kommende uge, for at kunne følge lidt med i hvad der sker. Jeg prøver også at få tjekket noget instagram-halløj ud. Mit navn på instagram er: emilowich. Der er ikke noget specielt derinde lige nu, udover nogle tests. Der i blandt en halvspist pølsemad... Men det skulle altså testes! Nu chiller jeg bare med min familie, og venter på at jeg gider at gå i seng. Jeg har heller ikke pakket endnu... Måske burde jeg gå i gang, meeeeeeen. Det gør jeg når jeg en gang får mig selv til at gå ind på mit værelse!


Et par billeder fra gemmerne!


Hyg jer til vi ses igen!

/Emil

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.