Image Map

10. apr. 2012

Hej igen!

Så er jeg tilbage! Jeg er endelig kommet hjem efter en uges tid i New York! Jeg kan love jer for at det var fedt! Jeg har virkelig set alt der kan ses, og det er helt klart en succes som skal gentages! Jeg er ret træt lige nu, og skal egentlig snart afsted til en volleyball-turnering, men i skal da lige have nogle billeder med fra turen! Jeg vil i den kommende uge ikke skrive så meget, men derimod vil jeg lægge billeder ud fra turen, så i kan se hvad jeg har gået og lavet. Som i ved så er der noget der hedder "The American Dream". Det handler også om at sætte sit præg på noget, og blive husket. Det har jeg sørget for at jeg bliver! Men også jer! I New York er der en kendt bro som hedder Brooklyn Bridge. Som så mange andre, så sættede jeg mit præg ved at skrive bloggens navn ned på broen. Der er faktisk mange som har gjort det. I sær tumblr-links er blevet skrevet ned. 


Så hvis der er nogen som kommer forbi Brooklyn Bridge en gang i fremtiden, så tag endelig et billede af det og send det til mig!

Vi ses snart igen!
Jeg lægger flere billeder ind senere (i aften), så kig endelig med!

/Emil

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.