Image Map

16. maj 2012

I'm wearing a butterfly, bitches.

Efter en del tid, så fik jeg endelig fat på en af mine mange ventede pakker! Faktisk havde jeg haft den i et stykke tid, men har ikke kunne viser jer det pga. efterskolen! Men her kommer det så!

Det er en sort butterfly fra Slipsefyr.dk, som jeg har fået tilsendt. Jeg kan allerede nu konstatere at jeg er glad for den! Det er lige den perfekte størrelse til diverse forskellige skjorter. Oven i købet, så er det ikke bare normalt mat stof, næh nej! Det er skam kvalitetsstof, der ikke ser ud til at være noget som går i stykker inden for de nærmeste mange år! Og så nu er butterflies jo til et lidt "finere" outfit, så jeg er måske lidt skuffet over at jeg ikke havde set siden noget før, for jeg kunne virkelig godt have brugt en butterfly til galla tilbage i december! Helt klart noget som jeg sagtens kunne finde på at købe fra igen, hvis lejligheden byder sig! Nu er der faktisk også snart elevfest på efterskolen igen, så der kunne det skam godt være at jeg valgte at bruge den, men nu må vi se!

Et muligt outfit til fest - hvid skorte, et par lysebrune bukser, et par hvide converse allstars og en sort butterfly.

Men her får i et par billeder jeg har taget af butterflyen!

Det var alt fra mig for denne gang, og igen, en lille opfordring - tjek lige Slipsefyr.dk ud, for der kunne sagtens vær noget for dig! Der er noget for en hver smag. - for den moderigtige og for alle andre der kan lide at skille sig ud!


Sponsoreret indlæg
/Emil

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.