Image Map

1. jun. 2012

Partymode - ON

I dag er en meget sørgelig, men også god dag. I dag er den sidste gang jeg kommer til at hygge mig meget med alle mine venner på efterskole. Det er den sidste elevfest. Vi drager om én times tid mod stedet, og vil i løbet af natten forhåbentlig opleve alt det som man forbinder med en god fest. Det hele er klart, så det håber jeg også at folkene er! Selv har jeg været klar ret længe, så har bare brugt tiden på at pakke og hygge med nogle folk. Håber at i får en uforglemmelig weekend, for det er højst sandsynligt det sidste som i hører for mig de næste par 2-3 dage. Jeg skal nemlig slappe af og så også liiige læse et par 1000 sider fysik. Øv.

- Forresten, så kan i se at jeg har min sorte butterfly på fra Slipsefyr.dk - jeg vil lige endnu en gang opfordre til at gå ind og kigge på produkterne, eftersom at der virkelig er nogle god køb at hente derinde! Selv er jeg ufattelig glad for den - og så er det oven i købet god kvalitet! Ellers har jeg bare et par kaki-shorts på fra H&M og en skjorte fra Springfield. Fik den i en fødselsdagsgave da jeg var i Spanien.
Det var vist alt for denne gang!
God weekend, og tillykke til alle de 9. klasser der har haft sidste skoledag i dag!

/Emil

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.