Image Map

19. jul. 2012

Læsø-billeder/tekst

Her er nogle af de bedre billeder fra min tur til Læsø. Jeg har noget at skrive om dem, men i skrivende stund er jeg lidt presset pga. en anden tur som jeg skal på i morgen - og jeg er altså lige lidt bagud pt! Dovenskaben længe leveeeee! Ej, men det første billede er et billede fra vores terrasse i sommerhuset. Det andet billede er af et par måger nede på Østerø havn. Det tredje er fra Vesterø, hvor at der komisk nok lå et diskotek som så rimelig ubrugt ud! Det fjerde er et billede af en "hummer-hotdog", kultur-chock! Det femte er en buket Hinde-bæger, tror jeg nok.... Det var nogle flotte blomster som jeg måtte satse mit liv for at få fat i (æhæhæ). Sjette er en mad med jomfruhummer! Det var satme lækkert! Og de to sidste er fra vores gåtur langs Læsø's nordkyst.

Jeg tager fra i morgen af et par dage til Bornholm, hvor at jeg skal mødes med nogle efterskolekammerater og bare hygge igennem! Det må i da også gerne se et par billeder fra, men det kommer først når jeg har sovet ud! Hyggehejsa!

/Emil

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.