Image Map

14. aug. 2012

Sommerferie i følge min iPod

Halløj igeeen! Ja, mig slipper i ikke for - i hvert fald ikke foreløbigt! Dette indlæg bliver en lille af billeder fra min sommerferie - nogen af dem har i set, og nogen af dem... Ja, dem har i ikke set! Jeg vil dog også lige sige at det ikke er alle som er taget med iPod'en, men det er de fleste, og derfor betyder det også at det er en  VIRKELIG dårlig kvalitet, altså hvis man tænker i forhold til et spejlrefleks eller lign. Jeg er fattig, og har derfor pt. ikke råd til et godt kamera ud over det digital som jeg bruger normalt.


  1. Jeg har været i den vildeste hot tub!
  2. Jeg har været på Læsø med min familie - vi fandt rav (obvious).
  3. Har også været et smut på Bornholm med nogle efterskolekammerater - lækkert sted!
  4. Billeder fra Bornholm - Vores køleskab dag 1!
  5. Billeder fra Bornholm - lidt á la billede 3, altså et solnedgangsbillede fra øen.
  6. Sangen Drunk in the Morning af Lukas Graham passer meget godt ind. Vi fik i hvertfald McD!
  7. Har hygget med Milton - sød hund!
  8. Været til fest med Iben, som i fuldskab valgte at tage billeder af sig selv med min iPod.
  9. Et afslappende øjeblik. En god, men lang og hård sommerferie!
Det var vist hvad jeg havde for denne gang. Har også et OOTD, men det kommer når jeg lige lyster (okay, måske om 20 min.)

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.