Image Map

29. sep. 2012

Jeg forstår ikke...


... Bumbags. Jeg synes virkelig at det er en underlig mode! At have sådan en siddende om kroppen er altså ikke så fixt! Men hvem ved, måske får jeg lyst til det en gang når jeg kommer "med på moden".

... Hvordan folk får råd til alt det tøj. Hvordan fanden får folk råd til alt det forskellige tøj de går i? Kigger man fx på modebloggerne, så har de noget nyt på hver gang - og det er ikke billigt. Måske forstår jeg hvordan nogle af de store kan det, men små modeblogs?

... Hvorfor Kesi synger som om han har sin mikrofon nede i halsen. Jeg er fan af Kesi, det kan jeg love jer, og det var en fed liveoptræden han lavede i går, (Ja, glemte lige at sige at jeg var i byen for at se Kesi), men den mikrofon... Forfanden. Men what ever, jeg er stadig fan.

... Hauls. Sådanne videoer hvor folk sidder og viser deres nyindkøbte ting og sager. Det er ikke fordi jeg hader det, for det er vel bare en anden måde at vise deres indkøb, men det er alligevel en speciel ting, synes jeg!

... Hvorfor efterskoletiden gik så stærkt. Det er noget som jeg savner virkelig meget. Jeg har måske ikke altid givet udtryk for det, men det er noget som jeg ville give alt for at komme tilbage til.

... At der præcis er én måned til MIKA. Jeg glæder mig ret meget, og håber ovenud at det bliver en god minitur! 

... At jeg får så fucking meget god respons. Jeg er sygt taknemmelig over al den respons og henvendelser jeg får. Måske var det ikke, så dum en ide jeg fik, da jeg startede at blogge!

1 kommentar :

  1. Jeg er dybt enig i næsten alle tingene!
    Følger din blog, ville være fedt hvis du gad kigge forbi hos mig ;)
    -Signe
    www.gottaloveitdk.blogspot.dk

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.