Image Map

11. sep. 2012

VIXEN AWARD

Her er noget som jeg er sikker på at i aldrig har hørt om før - Vixen Award. Vi kender alle Grammy, Emmy, Oscars, De Gyldne Laurbær, MTV Award osv. Men DETTE overgår DET HELE. Vixen Award er en award som har kørt i Norge de sidste 2 år - og yes, Vixen uddeles til de bedste bloggere! Så det er simpelthen toppen af det hele, hvis man vandt en Vixen! Jeg synes selv at det er et ultra-mega-super-sejt koncept, som det norske magasin, Vixen Magasine, har fundet på, og jeg ville ønske at det var noget som også ville køre herhjemme i lille Danmark.
Dog må jeg jo også lige pointere, at blogs er meget meget meget større i de andre Skandinaviske lande, som fx Sverige og Norge. De har nogle kæmpeblogs, og nogle af ejerne tjener omkring 100.000-300.000 kr. om måneden! Tænk lige at en hobby kunne gå hen og blive sådan en god indtjening - gid det var mig!
Jeg er ikke helt sikker på om Vixen BlogAwards kun er for folk i Norge, for det er kun det som jeg har kunne finde frem til, men der står dog på deres Facebookside (her), at de hvert år fejrer de bedste af de bedste fashionbloggere med et stort show. Så måske er der håb for nogle af de store bloggere i Danmark? Uanset hvad, så synes jeg at det er ret fedt og spændende at noget som startede som dagbøger kan gå hen og blive så stort nationalt og internationalt! - Jeg tror i hvert fald at der er en del bloggere som har fået et nyt mål at opnå.

Ps. Jeg lovede sådan lidt at jeg ville have lavet min spørgerunde i sidste uge, men jeg har intet kamera hjemme, eftersom at min mor og søster har taget det med til Barcelona. Så den må komme en anden gang! - Den kommer i hvert fald, det lover jeg jer!

Emil

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.