Image Map

8. okt. 2012

H&M Frakker

(Klik på billedet, hvis i vil se det i en bedre udgave!)
 990,-   799,-   999,-
Jeg er med tiden blevet stor tilhænger af H&M. Før tænkte jeg det, som så mange andre, som et mærke som egentlig ikke var fedt, og som bare var det alle havde råd til at gå i. Og ja, det er stadig et mærke som stort set alle har råd til, men stilen har altså ændret sig en del! H&M er klart en succeshistorie, og jeg er vild med at de konstant puster nyt liv i deres kollektioner med hjælp fra andre. Det er stilet, og sådan tror jeg at det forbliver. Streetstylen med et tvist af casual tager over. Se det er noget som er voldsomt fedt. Et eksempel er H&M’s A/W-kampagne 2012, hvor den svenske skuespiller, Joel Kinnaman, er hovedansigtet. Det er en af de bedre kollektioner til dato - altså lige ud over dem som der blev lavet i samarbejde med andre brands. Råt og stilet. 
Jakkerne ovenover er alle fra H&M, og kan findes på deres hjemmeside her, her og her.

Husk at deltage i min konkurrence! Gavekortet kunne jo bruges til frakker/jakker hos Miinto?

2 kommentarer :

  1. Troede ikke du var mode blogger alligevel er der rigtig meget om måde på din blog?? :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Jaaa, jeg kan ikke gøre for det. :-( De dumme tøjfirmaer bliver nødt til at stoppe med at inspirere mig!

      Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.