Image Map

11. nov. 2012

Blogs jeg læser - Patrick Pankalla

En af mine yndlings blogs er helt klart patrickpankalla. Jeg læser ret mange blogs, men når  det kommer til mode og stil, så er Patricks blog helt klart i toppen. Der er desværre ikke mange herreblogs omkring mode i Danmark, og at Patrick så oven i købet gør det godt, er jo bare en ekstra bonus. Jeg elsker at man bliver lukket ind i hans hverdag, ved at blive fortalt om hvad han går og laver i løbet af ugen. Han går ikke i skole, hvilket gør at hans hverdage varierer fra dag til dag, og gøre at os læsere hele tiden ser noget nyt. Og så har han jo den sygeste stil. Måske misunder jeg ham lidt for alt det han har, som jeg ikke har. Den fede stil, København og det frie liv (måske lige overdrevet, men det fremmer forståelse!) Men i hvert fald er det en virkelig god og flot blog, som jeg kun kan anbefale til de ikke-bekendte. I øvrigt, så kører han i øjeblikket en konkurrence omkring kampagnen, Giv Håb. I kan klikke ind på indlægget her, og se Patricks blog her.

Hvis i undrer jer over disse indlæg, så er det en lille serie på 5 indlæg omkring blogs jeg læser. Dette er indlæg nummer 2.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.