Image Map

27. nov. 2012

Chili Vodka - hot stuff!

Nu har det handlet meget om tøj, i de sidste mange indlæg, så derfor tænkte jeg, at en lille forandring kunne fryde! Så her har i et lille indlæg, med billeder og opskrift på chili vodka! Det var noget jeg så på internettet for et godt stykke tid siden, og har så siden da tænkt, at jeg ville prøve det. Men fik det aldrig gjort, og så fik jeg sidste dag min far til at købe en flaske vodka med hjem fra Tyskland. I forvejen laver min far og mor en del forskellige drikkevarer. Mest de alkoholfyldte drikkevarer så som snaps, vodka og cognac. Jeg må hellere vise et billede en dag med samlingen af flasker!

Ingredienser:
  • Chili (Jeg købte den billige pakke med 5 stk. i Fakta for en 10'er - man er vel trofast ansat)
  • En flaske vodka. De kan fås i Tyskland for omkring 35 DKK, og ellers er der en Bereznikoff for omkring 70,- i Fakta!
  • Et glas til midlertidig opbevaring.
Opskrift:
  • Rens chilierne og fjern kernerne omhyggeligt! - Der er dog forskel på chilier, men dem fra Fakta er forholdsvis stærke. Jeg kan i hvert fald godt smage dem!
  • Chilierne skæres over i 2, og bliver lagt i den midlertidige flaske/opbevaring.
  • Der tilsættes vodka.
  • Chili vodkaen skal trække i omkring 14 dage, og er derefter klar til servering!

3 kommentarer :

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.