Image Map

12. dec. 2012

Blogs jeg læser - NEMESIS, BABE

Så lander der endnu en omgang af blogs jeg læser, og denne gang er det Marie fra NEMESIS, BABE som er i spotlightet! Jeg kan godt starte ud med at sige, at jeg beundre Marie meget, eftersom hun for mig virker som en person, der hviler 110% i sig selv, og egentlig bare gør hvad hun har lyst til. Med det sagt, så mener jeg selvfølgelig, at hun er en person som gør det hun drømmer om - at være med i modeverdenen. Man føler næsten, at man bliver lukket ind i hendes liv, for hendes indlæg får altid et personligt drej med holdninger og ideer/tanker. Og så selvfølgelig også et tvist af farverigt og flot tøj! Det er en af de modeblogs jeg fast læser, for den måde hun blogger på, er på et lidt mere 'internationalt' plan. Det gør, at man ser en masse ting, som man højst sandsynligt ikke finder på andre blogs. På bloggen viser Marie billeder fra de store fashion shows rundt omkring i verden, hvorved hun står som streetstylefotograf, og tager billeder af de gæstende deltagere og folk omkring på gaden. Så har hun forresten også introduceret mig for en hel del mærker som jeg ikke kendte, men som jeg nu ser mig lun på - men det er en helt anden historie!

7 kommentarer :

 1. Marie er den bedste! Ville ønske jeg havde hendes stil :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er virkelig en af de sejeste jeg kender! Hun er en af dem, som jeg godt gad at møde i virkeligheden, bare for at se om hendes personlighed er lige som hendes tøjstil!

   Slet
 2. Fed blog du har :)
  Jeg følger dig nu.

  Smil herfra
  http://ninnasverden.bloggersdelight.dk/

  Husk at tjekke min blog og DELTAG i min konkurrence http://ninnasverden.bloggersdelight.dk/2012/11/konkurrence-2/
  (Konkurrencen er også for fyre ;) )

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kigger da lige på det - og tak! :-)

   Slet
 3. Hun har en vild god stil, og wow hun er smuk :-).

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.