Image Map

14. dec. 2012

ET AL DESIGN - PRIMUS ELIOTT

Efter mange overvejelser, og mange stunder på Sidseloglasse.com, hvor jeg har kigget billederne igennem med dem, nåede jeg endelig til konklusionen om at jeg var nødt til at købe dem. Skoen er designet, og fremstillet af det dansk-franske firma, Et al Design, og jeg gætter på, at det er et spørgsmål om tid, før mærket bliver stort her i Danmark. En smuk sko, ingen tvivl der, men det som gør det sidste, er helt klart kombinationen mellem det formelle og mere street look. Jeg er ret vild med detaljen bag på hælen, hvor der sidder et lille flot mønstret stykke læder. Det har sikkert et eller andet vildt fancy ord, men det kan jeg desværre ikke lige ryste ud af posen! Selv om prisen lå på 899,- er jeg super glad for købet, og er sikker på at jeg kommer til at bruge dem en del!

Skoen findes også i modellerne, Helmer (Brun) og Lenzo (Brændt rød), og kan findes i  fysiske butikker fordelt rundt omkring i Danmark.
Ellers kan skoen bestilles fra Et al Designs egen hjemmeside lige her.

6 kommentarer :

 1. De er super fede!

  www.simonie.dk

  SvarSlet
 2. Ej, super lækker sko! Virkelig fed! De ser også dyre ud :O Jeg gik med en ven i sportsmaster for et par dage siden, fordi han gerne ville finde et par pæne og samtidig billige sko. Det er næsten umuligt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tjah, de var nu heller ikke så billige! Og ja, det er ret svært!

   Slet
 3. Er det muligt du kan sende et link til skoene for har kigget på Et Al Design men kan simpelthen ikke finde dem nogle steder ??

  SvarSlet
 4. Hey Jonas! Jeg må desværre skuffe dig her. Så vidt jeg ved, er skoen i deadstock, da de simpelthen ikke producerer modellen længere. Men prøv at skrive en besked til dem, for at høre om de stadig har nogle tilbage på deres lager, da man godt kan være heldig af og til. Jeg kan desværre ikke hjælpe dig så meget her. Beklager meget, men håber at du får støvet dem op et sted! :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.