Image Map

11. dec. 2012

INSTAGRAM #2

En samling af billeder fra det sidste lange stykke tid på Instagram. På trods af, at jeg ikke er ejeren af en iPhone/Smartphone, synes jeg at det er meget godt klare, at jeg har kunne opdatere så meget via min iPod! Og som i kan se, er jeg ret glad for at tage billeder af mig selv - men det håber jeg da ikke at i har noget i mod! (øh?)

Forresten, en lille sjov historie til billedet helt oppe i højre hjørne, med pigen der er iført et par pink briller og pink hat. Vi skulle have været inde og set Specktors på Crazy Daisy en aften, men på grund af en alt for fuld veninde, endte det med at vi tog hjem virkelig tidligt - men da vi vågnede havde Specktors og Martin Wanner (en af medlemmerne) lige smidt et like på billede inde på Instagram, så vi måtte nøjes med den sølle hjerte, i stedet for en god koncert. Øv øv!

Der er rigtig mange planlagte indlæg for tiden (gælder også dette), for jeg havde regnet med ikke at have særlig meget tid, men det har jeg så alligevel! Så dette indlæg og de næste par, blev lavet for 1-2 uger siden. Håber i forstår!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.