Image Map

5. dec. 2012

JULEØNSKER #1 T-SHIRTS

Her er så første omgang af mine juleønsker i år. Jeg har sådan et princip med, at så længe man ønsker sig noget, så skal det også på  ens ønskeliste. For nej, dette er ikke billige gaver - desværre. Til at starte med, har vi 2x Givenchy, hvoraf den sidste fra Paradise kollektionen meget gerne måtte lande i mine hænder! Den tredje er fra hjemmesiden, Society6, hvor amatør grafikere kan smide deres påfund op, og så sælge dem i form af tøj og accessories. Den fjerde (vi er på nederste række nu, hvis I skulle tvivle), er en tee fra Jalil Peraza, som jeg vist nok har vist på bloggen en gang før. Nummer 5 er fra FRUTION LASVEGAS, hvor de sælger noget virkelig vildt og unikt tøj - der kommer forresten et indlæg omkring den hjemmeside en gang i fremtiden! Dem sidste tee er af mærket Folk. Måske var det ikke ligefrem realistiske ønsker, men det var noget jeg godt kunne tænke mig alligevel! Hvad ønsker I jer?

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.