Image Map

10. dec. 2012

JULEØNSKER #2 SKO

Et al Design - Eliott, 899,-
Adidas LA Trainer, 800,-
New Balance Mojito, 950,- (sælges dog ikke i/til Danmark - øv!)
Jeg kan umuligt være den eneste dreng, som har svært ved at finde sko! For det har jeg virkelig! Jeg har stadig ikke fundet et par sko, hvor jeg siger "Wauw, dem jeg bare have!". Det ligger bare så fjernt. Men alligevel har jeg fundet et par stykker, som jeg med glæde ville have stående i hjemmet! Forresten har jeg taget mig sammen, og undersøgt hvem der forhandler de øverste, og heldigt for mig, så er der en butik i Vejle, hvori de sælger modellen Eliott - så jeg køber, forhåbentlig, et par onsdag!

Og ja, desværre har i ikke hørt så meget fra mig i denne weekend, men jeg har fået taget en masse flotte billeder, som i fremtiden vil blive fremvist i et indlæg! Jeg har en eller anden følelse i maven om, at der kommer til at ske et eller andet godt, eller at jeg bare går en god tid i møde! Lad os da håbe!

2 kommentarer :

 1. Hvor er det FEDT endelig at se en ung fyr som dig blogge!!! Det er altså ikke tit det sker!
  Synes i øvrigt de der new balance er for cool! Dem gad jeg godt eje!

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, hvor er du sød, Mary! Og ja, dem ville jeg også MEGET gerne have fat i!

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.