Image Map

20. feb. 2013

DANISH STREET FASHION


Tilbage i 2012, kom jeg i kontakt med et spændende nystartet firma, ved navn Danish Street Fashion. Firmaet er startet af 2 unge iværksættere, som kom på ideen med et firma udelukkende bestående af danske profiler indenfor modetøj til herrene. I så ung en alder at have stablet sådan et projekt på benene, og oven i købet have haft succes - det er virkelig flot! Personligt vil jeg sige, at det er super fedt, at der nu findes et sted som forhandler de danske mærker, og hvor kvaliteten og servicen går op i en højere enhed. Lige som på de større webshops, har Danish Street Fashion fri fragt, hvilket efter min mening er et virkelig godt plus. Ud over det, lover de en leveringsfrist1-3 dage!
På nuværende tidspunkt forhander Danish Street Fashion 7 forskellige danske mærker. De 7 mærker er: Vito, Oill, Oh Dawn, Les Deux, FUEL'D, French With Benefits og Et al Design. Hvis man kigger på alle mærkerne, er det af forholdsvis ny oprindelse, men er alle godt på vej ind i den danske modebranche. Selv ejer jeg et par sko fra Et al Design, og har været mere end glade for dem. Indlæg om skoene kan findes lige her. Jeg har lavet en lille collage, med varer som jeg kunne personligt gerne ville iføre mig. Danish Street Fashion byder på en god handel, god service og et godt prisleje på kvalitetstøj fra Danmark - What's not to love?
Nu hvor jeg roser Danish Street Fashion sådan, så er der være lidt goder til jer! Ved at bruge koden "Emil" kan i få 10% rabat på stort set hele butikken. Lige med undtagelse på skoene fra Et al Design og de nye varer fra Les Deux. Men jeg synes alligevel, at i skal gå ud og investere i skoene, for de er fantastiske!
 /Sponsoreret indlæg, men dette er mine egne klare holdninger.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.