Image Map

25. feb. 2013

ILLUSTRATED PEOPLE LOOKBOOK

Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker Illustrated People! For ikke så lang tid siden opdaterede de deres hjemmeside, og jeg må indrømme, at den er virkelig flot lavet! Deriblandt har de lavet en speciel udgave af deres lookbook i en form for 3D. Det ser virkelig fedt ud, og jeg vil helt klart anbefale alle at tage et hurtigt kig ind på siden! Desværre, har de ikke opdateret deres kategori for mændene endnu, men kvindernes ser rigtig godt ud! Så jeg er da lidt spændt på hvad der havner derinde, og om jeg må have fat i pengepungen endnu en gang. Hvad synes i om den?

Jeg købte i januar en t-shirt fra samarbejdet med 3rd Order Wizard, som jeg endnu ikke har fået vist herinde - en virkelig flot full-print tee! Okay, jeg købte faktisk virkelig mange ting i januar... Faktisk tror jeg aldrig, at jeg har brugt så mange penge på tøj i en måned!

Og ja, der kommer helt sikkert flere indlæg om lookbooks, når jeg nu i forvejen er så godt i gang!

Husk min giveaway - her!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.