Image Map

7. maj 2013

CATHEDRAL TEE

Som jeg fortalte for et godt stykke tid siden, vandt jeg Illustrated Peoples Instagram konkurrence, og kunne i søndags så glædeligt modtage denne Cathedral tee som var konkurrencepræmien! Og tro mig, jeg er ovenud lykkelig for den! Jeg har tidligere nævn at jeg er gået hen og blevet ret vild med full prints, og denne tee er overhovedet ikke en undtagelse. Motivet er flot!
Hvad synes I? Selv er jeg ellevild!

10 kommentarer :

 1. wow, den er fantastisk!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Fælder også en lille tåre ved synet!

   Slet
 2. medina lind 1.07. maj 2013 kl. 20.37

  lækreste tee overhovedet man

  SvarSlet
 3. Den er så fed! Elssker illustrated people! God stil ;D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt klart også et af mine yndlingsmærker! Havde en tee i forvejen, men denne er virkelig også flot!

   Slet
 4. Seriøst Emil, den er fantastisk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er virkelig lækker, og DU er fantastisk!

   Slet
 5. Svar
  1. Jeg er vildt glad for at jeg ikke er ene om at tænke det!

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.