Image Map

4. jun. 2013

ALEXANDER WANG FOR MR PORTER CAPSULE COLLECTION

For mig er Alexander Wang forholdvis nyt. Ikke at jeg aldrig har hørt om brandet, men den mørke silhuet er noget, der først for nyligt har fanget min interesse. Alexander Wang har nu udgivet en kollektion for en af verdens bedste webshops, Mr Porter. Jeg synes selv at det er en helt fin kollektion, men man kan jo altid diskutere, om en bomulds t-shirt skal koste 900 DKK eller ej.
Jeg vil vildt gerne have fingrene i uld/nylon jakken på midterste billede. Den er virkelig fed, og jeg kan lige se mig selv i den, med en hvid skjorte og et par slim jeans.
Tidligere har Mr Porter lavet kollektioner med både Raf Simons, Alexandre Mattiussi og Beams Plus.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.