Image Map

3. aug. 2013

SNEAKER TIP: HVIDE SÅLER

Hvis man lige som mig har været på festival, og på samtlige af disse festivaler har medbragt sine sneakers, så ved man, hvor hurtigt den hvide mellemsål bliver beskidt - og nærmest er umulig at gøre ren igen. For et stykke tid siden læste jeg tilfældigt på en sneakerblog, at man nemt kunne rengøre sålen med normale basisvarer i hjemmet. Det er faktisk meget enkelt, du tager en lille skål, blander halvt tandpasta og halvt opvaskemiddel. Jeg har testet det et par gange siden jeg fandt "opskriften", og det har virket alle gange. Dog vil jeg lige sige, at sålen på New Balance er forholdsvis umulig at gøre ren, så pas godt på dem! Ovenstående billeder er selvfølgelig ikke redigerede.
Har I prøvet det, og virker det for jer?

Ps. jeg kom hjem fra Grim Festival i går aftes, og jeg lover jer, var fucking guddommelig.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.