Image Map

8. sep. 2013

SNEAKERS FALL/WINTER

Background: Karina Manarin | Photos: Tumblr/Google | Edit: Me
Som man nok kan regne ud, så egner ovenstående sko sig ikke helt til regn og snevejr. Men jeg har  en svaghed for mørkt tøj og farvede sneakers - og så er det ligegyldigt med vejret.
Alle sneakers ovenfor ville jeg elske at eje, men næsten samtlige er i den "dyre" ende prisklassen, når det kommer til Nike sneakers. De sølvgrå Nike Air Max 97 har jeg kigget langt efter på det sidste, og jeg kan konstatere, at jeg er den eneste i min vennekreds, der synes de er bare det mindste flotte. Ellers så er Huarachen (nederste til venstre) og Flyknit Trainer+ (de hvide og de neongrønne, som faktisk er på tilbud lige nu!) også ret højt på min liste! Nok ejer jeg meget sort/hvide tøj, men når det kommer til sneakers, så skal der farver til!

Here's a little collage of my favourite sneakers this fall/winter. My favourites are the silver-grey Air Max 97, the Huarache in the lower left corner, and the two pair of Flyknit Trainer+! Colored sneakers and darker clothing is a must this fall/winter!

2 kommentarer :

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.