Image Map

20. okt. 2013

ADIDAS X JEREMY SCOTT PIXEL KNIT

Nu kan jeg vist heller ikke gemme denne skønhed længere! Under modeugen i sommers købte jeg spontant denne knit, og jeg er virkelig glad for at jeg ikke ombestemte mig. Det er nok det blødeste stykke tøj jeg nogensinde har ejet, og den er en ren drøm at have på. Jeg måtte også punge ud med 1000 kroner, men synes nu at de er ret godt givet ud. Det betød så også, at jeg ikke havde råd til billetten hjem fra København, men det er en helt anden sag...  Hvad synes I?

I completely forgot to show you guys my knit! I bought during Copenhagen Fashion Week this summer, but actually never mentioned it on the blog.  I'm super happy for the knit, even though it was quite expensive imo. But i'm happy for buying it - who said money can't buy happiness?! 

2 kommentarer :

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.