Image Map

13. okt. 2013

RIGHT NOW - AUTUMN

Så er efterårsferien endelig startet for mit vedkommende. I morgen tager jeg på miniferie med min mor og søster, hvor vi skal på hotelophold i det nordjyske. Det er 2 overnatninger, så jeg er hjemme igen onsdag. I mellemtiden har jeg planlagt et par indlæg, så det ikke bliver helt dødt. Hvis jeg selv skulle sige det, så er det nogle helt ok indlæg, så I skal ikke føle jer snydt.
Ellers står ferien på ren afslapning, et par fester, og muligvis et smut til Flensborg, da jeg har hørt en lille fugl synge om billige Dr. Martens (!?).
God ferie! Har I nogle gode ferieplaner?

Finally it's holiday! I'm going on vacation for a few days with my mom and sis, which is really needed! In the meantime, i've prepared a few posts for you guys, and I really hope you'll enjoy them - imo, the posts are actually pretty cool. Otherwise i'm going to a few parties, chilling and maybe going on a little trip to Flensburg, Germany, cuz' i've heard Dr. Martens are pretty cheap there! 
Have a great time!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.