Image Map

10. okt. 2013

SWEATER WEATHER

Vejret er med sæsonen blevet en smule mildere, og sweaters kan endelig tages i brug igen. På trods af at jeg elsker sommer, er sweaters klart noget af det der opvejer efterårs- og vintermånederne en smule. Men der er intet der slår sommermånederne! Jeg ejer et par sweaters (altså flere end på billederne), men kunne godt tænke mig at udvide min samling. Jeg har allerede kigget på et par stykker, og håber at kunne få dem hjem i løbet af vintermånederne. Min egen yndlingssweater er nok den anden nederste som er fra Desigual, og som min mor og søster havde med hjem fra Barcelona sidste år. Den nederste hvide er faktisk min fars, og er mere end 25 år gammel! (Ad hvor blev jeg mobbet meget sidste år, da jeg brugte samme titel til et lignende indlæg, øv).

It's finally sweater weather! Here's a peek of some of my own sweaters. My favourite right now is the second bottom on the picture, which is from Desigual. My mom and sister bought it as a souvenir from their trip to Barcelona last year. Do you have a favourite sweater or piece of clothing?

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.