Image Map

24. nov. 2013

CHRISTMAS WISHES

Da det i dag er en måned til juleaften, tænkte jeg at det ville være oplagt, hvis jeg viste, hvad jeg ønsker mig til jul. Jeg ønsker mig en del tøj, blandt andet Fuct-jakken, langærmet fra Filippa K, Ratchet sweater fra HUF og Le Monstre silkejakken fra Han Kjøbenhavn. Jeg ønsker mig også lidt nyt kamera grej, som fx et kamerastativ og et 50mm 1.4 objektiv til mit Nikon kamera. Ellers der en god blanding af bøger, bl.a. Fashion Scandinavia af Dorothea Gundtoft, et spejl til mit værelse og en parfume (Encounter fra Calvin Klein er en sikker vinder!). Derudover kan man ikke gå helt galt i byen med et gavekort til COS. Egentlig er jeg ikke så meget for at ønske mig penge til jul, men på min ønskeliste står der, at pengene er et tilskud til min Roskilde Festival billet (glæder mig allerede overdrevet meget!). Har I nogle specielle ønsker her til jul?

There's only one month left before Christmas eve,  so I thought I would show you guys some of my christmas wishes. Im hoping for lots of clothing this year, including the Fuct-jacket, t-shirt from Filippa K, Ratchet Sweatshirt from HUF and Le Monstre silkjacket from Han Kjøbenhavn. I also wish for the 50mm 1.4 lens for my Nikon, and a camera stand too. There's also a book, a mirror, a perfume, a COS gift voucher and money for a Roskilde Festival ticket (can't wait!!) Whats on your wishlist this year?

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.