Image Map

10. jan. 2014

SOMETHING ABOUT BLOGS

Jeg læser mange blogs, og derfor lærer jeg dagligt meget nyt, som jeg måske ellers ikke have lært i min "hverdag". En ting ting jeg ser hyppigt ved andre blogs, er at de ikke er særlig personlige. Jeg siger dette, da jeg godt ved, at min blog er meget upersonlig. Jeg er ikke god til at fortælle hvad jeg laver, hvad der sker i min hverdag, eller fremvise billeder af mit nyeste tøj. Alle dette er med til at forme en blog, og gøre den til en personlig ting. Man skal kunne føle at der bliver lagt kræfter og tid i arbejdet. Derfor er det en ting jeg rigtig gerne vil lave om på - samt prøve at vægte kvaliteten på bloggen. Frem for at lave noget, bare for at lave noget, vil jeg hellere lave noget, der virkelig betyder noget for mig. Det er vigtigt at der bliver lagt kræfter og sjæl i en blog, og det føler jeg at min blog - og mange andres - har manglet. Så hvis I ligger inde med ideer og måder jeg kan gøre dette på, modtages de med kyshånd.
Modsat mig og min uendelig stak af lektier, håber jeg at I alle får en rigtig god weekend! Tak fordi I gider at læse med!

I read a lot blogs every day. But somehow, many of them seems way too impersonal. I don't like it, and I say this, because I've realised that my blog is exactly the same. I'm not good at opening up in my posts, telling about my everyday life, or showing pictures of my newest buys. I really want to change this, because in my opinion - that's what makes a great blog. Have a good weekend!

  Follow on Bloglovin

2 kommentarer :

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.