Image Map

24. mar. 2014

ALL YOU NEED IS CRAZY FOOTWEAR

 
 Photography by Annemette Katarina
Topman boxy 3/4 tee / Weekday jeans / Lorus watch / Reebok Instapump Fury sneakers

Det måtte jo ske! Efter mit forrige indlæg var jeg så meget oppe og køre over disse sko, at jeg simpelthen var nødt til at bestille et par hjem. Det er sjovt hvordan et enkelt par sko, kan få så mange til at vende sig om på gaden. Og så er de også et par gode icebreakers, da folk altid har noget at sige om dem. Jeg (og sikkert også andre) får mig i hvert fald et par gode grin!
Sådan her så jeg ud i torsdags, da jeg mødtes med Annemette, for at få catched up på alt der sker i bloggerverden, samt få skudt et par outfitbilleder. Efter at have set og afprøvet hendes fantastiske 35mm objektiv, er der ingen tvivl om hvad jeg ønsker mig til min fødselsdag! Ps. hvis du har levet under en sten i dag, kan jeg fortælle at Kanye West gæster Forum den 27. juni - døde selv af ren glæde, da jeg fik nyheden. Hvad synes I om outfittet og skoene?

I had to do it! After the previous post about these sneakers, I had to buy a pair. It's funny how many comments and looks you can get from people on the street. And they're great icebreakers too, because people always questions or comments this sneaker. I'll get a good laugh, and I bet other people do too. I was wearing this outfit last thursday, when I met up with Annemette. We caught up on everything happening in our lifes, the world of blogging and everything in between. I also tried out her amazing 35mm objective, and I now have another item on my wishlist! What do you think about the outfit and the sneakers?
Follow on Bloglovin

2 kommentarer :

 1. Jeg syntes du formår at style skoen virkelig godt - og de ser faktisk ikke helt tossede ud på dig! Godt gået.

  xx

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg prøvede så vidt muligt at holde det hele afdæmpet, så skoene virkelig kunne skinne igennem!

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.