Image Map

9. mar. 2014

WANT: REEBOK PUMP FURY


Sources: Highsnobiety / Atmos / Katelovesme | Edit by me
Det første vi kan blive enige om, er at man enten elsker eller hader denne sko. Det næste vi måske kan blive enige om, er at denne sko er fantastisk. Lige nu er denne model fra Reebok en af mine top ønsker, så inden længe kan man måske se mig vade rundt i noget der minder om et par futuristiske sko fra en science-fiction film. Jeg har et ambivalent forhold til Reebok, da jeg altid forbinder mærket med de knap så kønne classic high tops, men alligevel finder denne model meget interessant. Så vidt jeg ved er det endnu en genoplevet 90'er item, og jeg håber selvfølgelig at vi ser mere til den! Hvad synes I ærligt om denne skomodel?

First thing off - either you love it or hate it, there's no in between. Second - this shoe is amazing. It has become one of my top wishes, so I wouldn't leave out the possibility of me walking around in a pair of futuristic shoes like these. I've never really been a big fan of Reebok, but that has definiately changed! It's just another 90's item/trend which may be revived from the past.
What do you think about this shoe?

Follow on Bloglovin

2 kommentarer :

 1. Jeg har set denne sko flere steder og har selv siddet og kigget undrene på dem på nakedshop.dk. Og jeg vil sige jeg har det ret ambivalent til denne sko. Den er virkelig grim, men samtidig i en mere nedtonet farve er den faktisk ok fed. Hvis jeg skulle investere i dem, skulle det være den nederste sko, med sort/ grå og blå farver.

  xx
  juliekirkeby.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt se din pointe! Det er lidt svært, da den er så markant både i farver og design, så jeg tror, at den er ret svær at style på en god måde...

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.