Image Map

18. apr. 2014

STYLE ON A BUDGET - VALENTINO

Der er mange brands på den internationale modescene, der gør det rigtig godt for tiden. Men hvis jeg skal nævne ét brand, der endnu ikke har skuffet mig, må det være Valentino. Jeg har tidligere nævnt, at SS13-kollektionen er den hidtil bedste, og jeg drømmer lidt om komme til at eje alle items fra kollektionen. Desværre er Valentino hamrende dyrt, og derfor har jeg prøvet, at gøre det lidt nemmere for jer (men mest mig selv), og lavet en lille budgetvenlig udgave af 2 runway looks, både fra SS13 og SS14. Jeg er vild med det helt enkle design, og jeg er sikker på, at jeg kommer til at dyrke en lignende stil den kommende sommer. Har du en favorit kollektion eller et favoritmærke der altid rammer plet?

If I should name a brand that never disappoints, it has to be Valentino. My all-time favourite collection is the SS13-collection, and my dream is to own everything. But unfortunately is Valentino rather expensive. Therefore I've created a budget-friendly version of the two runway looks shown above from SS13 and SS14. I love the simple design and the colors, and I'm sure, that I'm going to wear something very similar this summer. Do you have a favourite collection or brand?

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.