Image Map

15. jul. 2014

STYLE ICON: SIMONE MARCHETTI


Sources: fwstreetstyle / Athens streetstyle / Le 21ème / Tommy Ton
For tiden er en af mine største inspirationskilder til outfits Simone Marchetti. Han er moderedaktør på den italienske avis La Repubblica, og er efter min mening en af de mest velklædte mænd i verden. Jeg opdagede ham for et par måneder siden via Instagram (@marchettisimone), hvor han hyppigt opdaterer om nye kollektioner, modeshows, mad og kulturelle oplevelser - en rigtig god kombination, hvor man får en god indsigt i, hvad der foregår under alle modeugerne. Men vigtigst af alt har han en fantastisk stil. Han forstår at mixe print, materialer og kombinere items, og stort set alt han har på, ser godt ud på ham. Jeg ville ønske jeg havde samme garderobe som ham - jeg ville give alt for den gule, sorte, hvide og beige strik han har på! Hvem er jeres store stilikoner?

One of my biggest style icons is Simone Marchetti. He is a fashion editor at the italian daily paper La Repubblica, and is in my opinion one of the best dressed men in the world. I discovered him  on Instagram a few months ago, where he shares his world of fashion with fashion shows, new collections, cultural experiences and food. But the most important is his impeccable style. He is amazing at mixing prints and materials, while always looking on point in everything he wear. I wish I had his wardrobe - look at that yellow, black, white and beige knit! It's so nice! Who are your style icons?

Follow on Bloglovin

2 kommentarer :

 1. Han er simpelthen så dygtig. Så genkendelig med skarpe snit og ensartede farver i sættene. Jeg er helt forelsket i hans stil. Hvis jeg var en mand, ville jeg have en garderobe som hans. Basta. God sommer til dig, Emil.
  Hilsen en blog-fan!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Jeg er så enig. Jeg ville give alt for hans garderobe! Han er atlid et friskt pust til de til tider kedelige streetstyle billeder!
   Og mange tak og i lige måde, også rigtig god sommer til dig!

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.