Image Map

17. sep. 2014

WHAT TO WEAR IN ROMEFor mit vedkommende fortsætter sommeren lidt endnu. Den kommende uge er jeg i Rom, og det eneste jeg drømmer om at bære, er farven hvid. Derefter er jeg hjemme små 2 uger, og tager så til Frankrig. Et af mine nuværende drømmekøb er denne Comme Des Garcons Play zip hoodie i kongeblå, som jeg har drømt om i flere uger. Min mor siger at 1800 kroner er meget at kaste efter en hættetrøje, når man kan give 180 kroner for en fin hættetrøje i H&M. Til gengæld ved jeg, at jeg bliver mindst 10 gange så glad for CDG-trøjen, frem for den fra H&M, og så går det vel op. Håber på at finde en butik i Rom eller Paris med trøjen. Hit me up hvis I har anbefalelsværdige seværdigheder, restauranter eller shoppingsteder i Rom og Paris! I'm off!

My summer continues a little longer this year. Next week I'm off for Rome, and in 3 weeks time I'm traveling to France. I've been wanting to wear this outfit all summer, and I'm still considering buying the Comme Des Garcons Play zip hoodie in royal blue. Do you have any recommendations about places to visit, places to eat or great shopping opportunities in Rome and Paris?

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.