Image Map

8. okt. 2014

HATS HATS HATS
1/ ASOS beanie 2/ AMI Baseball cap 3/ Beton Ciré 4/ ASOS beanie
5/ Thom Browne cap 6/ Soulland Fedora 7/ Denim cap 8/ Wide brim hat

Efter min hjemkomst fra Rom gik det for alvor op for mig, at vi allerede er et godt stykke inde i vinterhalvåret. Det var lidt surt at komme hjem fra 30 graders varme, og opleve alle de nedfaldne blade og den kolde efterårsblæst. Egentlig er jeg overhovedet ikke hattetypen, da jeg ikke føler at mit hovede er skabt til hatte - men nu hvor kulden tager til, overvejer jeg det på det kraftigste at investere i en! Jeg kunne godt tænke mig en uldcap som nummer 2 eller 5, eller måske hat nummer 3 fra parisiske Béton Ciré (som jeg håber at opstøve i Colette i næste uge). Går I med hatte, og hvilken er jeres yndlings?

I'm not actually that much into wearing hats, as hats often seems so voluminous on my head. I guess I just haven't found the right hat yet. But after my return from Rome to the cold north, I've realised how much I need a hat. I like the wool caps (number 2 and 5), but I also consider number 3 from parisian Béton Ciré (as I hope to find when visiting Paris next week!). Do you wear hats, and which is your favorite?

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.