Image Map

2. dec. 2014

DECEMBER

Denne måned bliver stram. Den kommer til at gå hurtigt med uanede mængder af arbejde, skole og julestress. Jeg glæder mig til at komme i gang med min SRP-opgave, da jeg virkelig tror at den bliver en succes. Hver gang jeg går ud af døren, har jeg lyst til at iføre mig dette. Farvesammensætningen af Peter Jensens samarbejde med Maison Kitsuné er så flot, og jeg ville elske at eje denne gule strik. Gerne kombineret med bredskygget hat og et stort varmt halstørklæde til disse kolde tider. God december!

This december is going to be strain. I'm going to focus a lot on school due to a big assignment. I wish that I could wear this outfit every time I leave my room. The color combination of the Peter Jensen x Maison Kitsuné collection is amazing, and I wouldn't mind being the owner of the yellow knit. Preferably worn with a big hat and a warm scarf. Merry Christmas!

2 kommentarer :

 1. Amen det er ligefrem kunst - jeg ELSKER det!!
  Savner dig.. Er det ikke i december vi har 2 års jubilæum? ;-) Haha!
  Håber du kommer på besøg hos mig i Paris.

  xxx

  SvarSlet
 2. Haha jo, det er vist 2 år siden!
  Paris, Paris, Paris! Mine SRP-overspringshandlinger inkluderer prissøgning på billetter til Paris!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.