Image Map

19. jan. 2015

FOOLS
På årets anden dag var jeg på ARoS for at kigge på udstillinger. Underligt nok var det mit første besøg, taget i betragtning af, at det ikke tager mig lang tid, at komme til Århus. En af mine favoritudstillinger var Michael Kviums "Fools", som er en udstilling af ca. 200 af hans værker fra 1990'erne til nu. Jeg havde ærlig talt ikke de store forventninger, men udstillingen er klart et besøg værd. Min favorit er det første maleri, som sjovt nok ikke er så "kviumsk". Som en lille sidenote er et af mine nytårsforsæt, at jeg vil være mere kulturel. Det kan godt virke lidt som en kliché, men jeg har i 2014 været alt for dårlig til at gå i biografen, gå på museer og få oplevelser ind under huden - det skal der langsomt laves om på i løbet af 2015!I visited ARoS on the second day of 2015, and I really liked this exhibition called "Fools" by Michael Kvium. My favorite painting is the first picture in this post. I didn't really have any expectiations before my visit at ARoS, but I was blown away by the many great art exhibitions. One of my New Year's resolutions is to be more cultural and to experience even more. I haven't really been going to the movies, to museums etc. in 2014, so I want to change that a bit in 2015.

1 kommentar :

  1. Meget spændende udstilling og lige til at blive i godt humør af ikk :-)
    Jeg har familie som arbejder på Aros, så har også trådt mine sko der.
    Et godt mål du har sat dig for 2015, udforsk endelig vores kultur, der bydes på meget i Århus :-)
    Hilsner herfra.

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.