Image Map

11. feb. 2015

iPHONE 6

Så skete det endelig. De sidste mange måneder har jeg konstant klaget over, hvor afskåret fra omverden jeg var. Det har i højere grad været en indbildning end en realitet, men det bundede ud i, at jeg for et par dage siden langt om længe købte mig en iPhone 6. Jeg har indtil nu levet på diverse oldnordiske mobiler (de sidste to år på en Nokia 3210!), men tænkte, at det nu måtte være tid. Og jeg er simpelthen så glad for den! Specielt det fantastiske kamera er ikke til at kimse ad!

I finally bought myself a new phone. I've never had one before, so it's something brand new for me. And I already love it! Specially the camera. I can't stop taking pictures everywhere I go!


Emil Braasch

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.