Image Map

12. mar. 2015

SPRING JACKETS

Den forgangne uges vejr har mildest talt været fantastisk, og det er skønt endelig at kunne byde det lunere vejr velkommen. I samme anledning har jeg indset problematikken i at begå sig med en vinterjakke i solskinsvejr. Den kommende sæson er drilsk, og når man hverken vil fryse eller gå til af varme, er det essentielt at erhverve sig en god forårsjakke. Selv lever jeg efter livs-filosofien om, at man ikke kan få jakker nok, så jeg ejer i forvejen en solid mængde, og jeg behøver derfor ikke at gøre mig de store investeringer. MEN hvis landet ikke lå sådan, har jeg fundet et par jakker, jeg glædeligt ville iføre mig resten af foråret og sommeren. Jeg dyrker i særdeleshed idéen om en farverig jakke med et logo, tekst eller print på ryggen, som om muligt bliver et endnu større hit denne sommer, end det var under den sidste. Har du fået anskaffet dig en forårsjakke?


Which one is your favorite?

Emil Braasch

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.