Image Map

3. jul. 2015

STUDENT 2015

Efter tre års slid og hård kamp blev jeg i sidste uge student! Det var i og for sig en god oplevelse, en stor dag og en vild efterfølgende uge med bytur og fejring med mine venner. Jeg er bare glad for at det nu er overstået, da gymnasiet bestemt ikke er så sukkersødt som det altid ophøjes til at være. Rigtig mange gode oplevelser, rigtig mange mindre gode oplevelser. Retroperspektivt set skulle jeg ikke have gået på gym, men what ever - nu har jeg huen og et flot gennemsnit jeg uden tvivl kan bruge på min videre færd. Festugen igennem havde jeg et lille engangskamera i lommen, så de billeder kommer i et adskilt indlæg inden længe. Sommerferie! YES!

Last week I finally graduated! It's been three long years, and I'm so happy school is finally over. Can't wait to see what's happening next!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.