Image Map

19. jan. 2012

Efterskolelivet, gæste-blogger og ny ide!


Hej derude! Jeg har valgt at skrive om noget som fylder en rigtig stor del af min hverdag. Efterskole. Som rigtig mange af jer allerede ved, så går jeg på efterskolen, Rejsby Europæisk Efterskole. Så jeg har valgt at jeg vil skrive lidt om efterskolelivet!

Jeg valgte nok Rejsby, da jeg hørte en veninde fra min gamle klasse snakkede om den, (hun har for resten også en blog, TJEK DEN! :-DD). Men Julie fortalte at hun måske kunne overveje det, og så fandt jeg ud af at den var meget sproglig og havde en del med samfundsfag at gøre! Og det passede bare lige perfekt til mig. :-DD

Jeg er som sagt startet, og jeg kan allerede sige nu til alle dem som ikke har valgt efterskole eller ikke skal endnu, det er simpelthen det bedste. Man kan ikke rigtig fortælle hvordan det er, men det er bare guddommeligt her! I folkeskolen har man ikke altid det samme forhold med sine kammerater, eftersom at man kun er sammen i skoletiden, mens at man på efterskole er sammen døgnet rundt!

Livet her er som sagt bare guddommeligt. Der er ikke nogen som man bare HADER, men derimod rigtig mange som man ELSKER. Det er også en ting som gør at REE adskiller sig fra folkeskolen, og det er at man ikke bare bliver sure på hinanden. Man kan godt have en diskussion og sige nogle onde ting til hinanden, men fordi at vi skal være sammen så lang tid, så vil man jo ikke have fjender fra begyndelsen, eller for den sags skyld halvvejs igennem. Årh, ja… Halvvejs igennem. Det bliver pinefuldt. Tænkt at skulle forlade det som har været det bedste stykke tid i ens liv. Og sådan er det. Efterskoletiden er virkelig det bedste stykke af mit liv (so far, hæhæh). Man oplever virkelig bare alverdens forskellige ting og sager, også nogen som man aldrig havde troet at man skulle. Altså, hvor mange af jer har holdt jul i oktober? Hvor mange har været i udlandet med 136 mennesker som i holdte af? Det er virkelig fantastisk. ALT er fantastisk! Venskaberne, stedet og selv lærerne! Det er ikke bare nogle gamle sure gnavpotter som skulle have været på pension, (eller noget efterløn, psh), for 37 år siden. Det kan godt være at nogle af dem er oppe i årene, men de klarer det sku meget godt! Man kan altid komme til dem, og oftest (det vil sige ikke altid), så forstår de en. Det er luksus. Uh, ja. Og en ting som man ikke må glemme ved Rejsby, der er rejserne! Vi har allerede været på vores første rejse ud af 3, som gik til Bruxelles! Det var en virkelig fed by! Virkelig virkelig fed by! Fuck vi hyggede os der. Også selvom at vi boede i et børnefængsel. Det var mucho grimt. Den næste rejse er til Idre Fjäll! Skitur! - og nej, for det er ikke en ferie ifølge lærerne, så TUR. Og den sidste er som sagt i et tidligere indlæg, til Spanien med udvekslingsstuderende! :-DD

Og så har jeg anskaffet mig en lille gæste-blogger! Hun hedder Aprilia, og hun er nu ret nice… til tider. ;-)

”Vejen til Rejsby var lang hjemme fra mig af. Vi kørte og kørte, og jeg følte ikke vi kom nogen steder hen. Det var ikke gået op for mig, at jeg skulle starte på en efterskole, men pludselig stod jeg der. Jeg stod med en masse nye mennesker, og omgivelser omkring mig. Det hele virkede så uvirkeligt, men nu er jeg her, og har været her i godt og vel et halvt år! Og det er helt igennem fantastisk! Ja, jeg tror faktisk at fantastisk beskriver det meget godt, hvis ikke vi skal lede efter et større ord, så som ubeskriveligt! Man har alt hvad man har brug for rundt omkring sig, og man stifter hurtigt nogle tætte venskaber. Nej ikke bare tætte, men nogle utrolig stærke bånd, som din ’’anden familie’’. Du har altid et sted at gå hen, uanset hvilket humør du er i! Når du er hjemme savner du at være ’’hjemme’’ og sådan er det altid. Ferierne er forfærdelig laaaange! Det hele er perfekt, søde mennesker omkring dig hele tiden! Når man er her som jeg, ville man ønske man kunne blive på stedet for evigt, men desværre… ”

Lige en ekstra ting! Jeg har sammen med en rigtig god veninde, Line - også blogger! :-DD, valgt at vi hver dag vil lægge et billede op med noget som beskriver vores hverdag. Det er ikke noget som behøver at betyde noget for os, men bare noget som kendetegner noget som passer til os, eller vores dag!

 
Som du måske havde gættet, så er dagens billede REE-skiltet. Det er for alle de dejlige REE-tards derude! Og ja, det er et meget uheldigt billede, for man kan se nogle deller som man ikke plejer at kunne se!

Fortsat god dag allezusammen! Vi ses lads! :-DD

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.