Image Map

20. jan. 2012

Weekendens planer!

Årh, så skal den sidste prøve lige overståes! Det sker kl. 12.00, og er engelsk! Det bliver easy peasy, eftersom at engelsk er et af mine yndingsfag. :-DD Og så skal jeg ellers bare afsted til DSE! DSE står for danske skoleeleveer, og kæmper for, ja, de danske skoleelevers rettigheder, og så prøver de også at få forholdende i skolerne til at blive bedre.  Så jeg er i gang med at pakke, og det er også dagens billede! Billedet beskriver vist meget godt min dag. På farten. Glæder mig dog ikke til togturen, eftersom at jeg bare ved at der går noget galt som sædvanligt. Sidste gang nåede vi ikke vores bus lige efter toget, og skulle derfor gå 2-3 km med vores tunge tasker. :-( Men well, well... Det er sådan noget man husker, og det er jo også godt! Lige nu sidder jeg bare og chiller med musikstykke 'Für Elise', og skal til at skrive et brev. :-) Musik vil komme ind på i et senere og meget større indlæg! Men jeg kan da godt lige komme med et link til et vildt godt stykke! - er faktisk i gang med at lære det! :-DD Uh ja, og på grund af mine planer vil jeg måske ikke komme til at blogge i weekenden, men så kommer jeg stærkt tilbage med nye og flere billeder!

                                                                             
Virkelig et godt stykke! Kan næste det hurtige stykke! :-DDSes allezusammen, håber at i har, og får, en god weekend! 
- Emil

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.