Image Map

22. jan. 2012

Overstået Weekend

Så er jeg tilbage igen! Som i kunne se, så kunne jeg ikke holde mit mål med at blogge hver dag. Men min undskyldning er at der intet internet var! Så i stedet skriver jeg lidt om alverdens forskellige ting og sager som skete i weekenden! Jeg har som sagt været til AktivWeekend i Danske Skoleelever, og det har godt nok været hyggeligt! Og faktisk nåede vi også at være med i Tv! http://www.tv2fyn.dk/article/336628?autoplay=1&video_id=47802

Men udover at være med i tv'et, så var det en virkelig fed weekend, hvor jeg mødte en masse nye og seje mennesker! Det var Schön! Men ellers skete der nu ikke så meget...

Jeg havde egentlig et billede som beskrev min dag, men jeg kunne ikke lige finde det!
Så i stedet, så har jeg 3 billeder som er redigeret på forskellig vis. Ved ikke rigtig hvilket der er bedst... Måske nummer 2 eller 3. :-D Men tjek dem ud, og kommenter eller skriv til mig på anden vis! :-DD
Tjaeh, ikke rigtig meget at sige om weekenden, eftersom at jeg er virkelig træt og ikke rigtig har lyst til noget lige nu! :-)

Ses! :-DD

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.