Image Map

23. jan. 2012

Så er vi i gang igen!

Så er ugen startet igen, og det har også været den første rigtige dag i 3 uger! Så nu er det bare at komme ind i den normale dagsrytme. Men dagen i dag har ikke budt på så meget. Mere information om udvekslingsstuderende, og en masse dejlige karakterer! 3 10-taller og 1 12-tal i Engelsk, 2 10-taller i Dansk, og 2 7-taller i Fysik! Så labert var det! Men udover det er der som sagt ikke sket så meget! Nu venter jeg bare på resten af karaktererne!

Nå, men lidt om dagens billede! Billedet her blev taget af Signe Maria Burchardt til hendes OSO. Så har jeg selv redigeret lidt videre på det! - Og forresten, de af jer som redigerer billeder, så håber jeg at i kender til hjemmesiden Picnik. Det specielle, og ikke så gode, ved Picnik er at du lukker! Men indtil da, så kan vi nyde af alle deres muligheder! Helt gratis, så labert er det!

Citatet er som skrevet sagt af Bill Gates. Elsker virkelig det citat, eftersom at det viser at at man ikke behøver at fx være god i skolen, for at klare sig super godt i det fremtidige voksenliv.
(Klik på billedet for at få det i stor, og oprindelig, størrelse! )
Håber at i kan lide det!
Fortsat god dag, allezusammen! :-)
- Emil

1 kommentar :

  1. Kan godt li din blog..
    Du kunne jo blive fast læser på min :-)

    http://matilde-mylife.blogspot.com/

    Knus Matilde

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.