Image Map

24. jan. 2012

NEJ

NEJ NEJ NEJ, har været i køkkentjeneste i dag! Så har stået i et køkken hele dagen, og som Emma så poetisk fik udtrykt sig, så var/er jeg en "køkkenbitch"! Nu indser jeg at jeg ikke burde have taget den vagt, eftersom at jeg egentlig ikke gad, plus at den dude som jeg tog den for skylder mig big time! Dass muss mann noch sagen. Jaja, men udover det, så har det været en forholdsvis god dag, eftersom at jeg har arbejdet halvdelen af dagen, og derefter bare chillet! Nu skal jeg bare vente på at aftensmaden kommer på bordet, og så er der lige nogle små opgaver, og så er jeg ellers finito! Forresten, så rundede min blog også 400 besøgende i går aftes! :-) Det var virkelig dejligt! Var vildt glad, så jeg kan forestille mig at jeg bliver helt vild når jeg runder de 1000! :-DD

(Taget af Emma Sjørvad)

Så dagens billede var jo selvfølgelig min elskede køkkentjanstrøje! Beskriver meget godt! :-)

Fortsat god dag derude! :-DD

/Emil

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.