Image Map

26. jan. 2012

Hygge!

- *Dette er bloggen fra i går, eftersom jeg intet internet havde, så der kommer et indlæg mere!*
Dagen derpå er der sket en del ting! Jeg har været lidt over det hele, op og ned i humøret og sådan lidt...
Men heldigvis, så blev min aften reddet! Vi skulle nemlig besøge vores kontaktlærer, Jacob Thunder! Det blev til en del spas og løjer, eftersom at det var første gang at vi skulle hjem til ham. Det var rigtig hyggeligt, med fiskefiletter, sodavand og saltstænger... Uh, saltstænger, en del af os spise så meget at vi ikke kunne have mere, men ellers var det rigtig labert! Jeg formåede også at spille lidt badminton, og have lidt fransk. Og tænk, der er kun 2 dage til at mine 2 seje spaniere kommer! :-DD Jeg glæder mig!

Nå, men dagens billede, eller i-går-dagens-billede-noget, er af Julie og mig! Det blev taget hjemme ved Thunder, så vi ser selvfølgelig rigtig glade ud! Fortsat god dag, og til slut så siger jeg lige igen at der kommer et indlæg mere senere på dagen! 

 Farvello!
/Emil

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.