Image Map

26. jan. 2012

Dagen i dag, og glædelse!

Så er det blevet torsdag! :-D
Det startede hårdt ud med EU-Samfundsfag, hvori vi diskuterede en hel masse! Senere på dagen blev det til noget fremlæggelse i engelsk, hvor at det faktisk gik rigtig dårligt. :-( Normalt klarer jeg engelsktimerne ret godt, eftersom at jeg godt kan finde ud af det. ;-) Men ellers, så blev det til et 10-tal i Geografi! Så nu ligger gennemsnittet fra terminsprøverne på en 10'er! Labert! Men ellers så fik jeg liiiige 1½ times mere samfundsfag... Denne gang var det linjefag, og der blev snakket om EU's økonomi... Nu er jeg sikker i min sag, jeg skal IKKE på Handelsskolen! Men ellers så blev det til noget Volley, hvor jeg blev rost, selv om at det er flere år siden at jeg har spillet, så alt i alt en god dag! Nu chiller jeg bare med noget Kidd, "Så svært at være så godt".  Ellers så står aftenen bare på lidt lektier i lidt af hvert, og et foredrag om WWF.

Og som i nok har opdaget, så har jeg fået lavet mig et banner! Dog vil jeg gerne have et lidt smallere billede, eftersom at det virker ret overdrevet med sådan et stort et! Dog synes jeg at det er et ret fedt billede. :-D

Og så kommer mine spaniere jo i morgen! Det bliver vildt nice, men også ret awkward på samme tid... Men det skal nu nok blive godt!

I dag vælger jeg at sige at dagens billede må være banneret! Skuffende Emilos... Jeg ved det, jeg ved det. Har nogle billeder, men dem gemmer jeg til en dag hvor jeg intet har at blogge om eller vise. :-D

Fortsat god dag!
/Emil

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.