Image Map

27. jan. 2012

Så blev det fredag!

Så blev det endelig weekend, og nu sidder jeg hjemme på mit værelse efter 3 uger på efterskolen!

Det har faktisk været en rigtig god dag! Det hele startede ud med at jeg vågnede op til sne, og 700 visninger på min blog! :-DD Det skulle fejres med noget musik fra Kidd og Medina! :-P Men ellers, så gik dagen bare med at jeg skulle chille. Og så blev lykken igen gjort, da jeg fandt min Jump In igen! Har nu ledt efter den i 3 måneder, og så lå den i min roomies skab... Måske skulle man overveje at rydde op lidt oftere. :-D
Men ellers så har vi bare chillet lidt, ikke lavet så meget, og BAM så har jeg været til 'intimkoncert' med Mads Langer! Hell Yeah?
Man kan vidst roligt sige at det er en fyr med talent! :-)

Men ellers, så forløb dagen ret nemt. Jeg sidder nu og har lige skiftet, og venter nu på at jeg skal hente Sergio og José om 2 timer, men først er der lige køreturen.... Det bliver vildt awkward at skulle sidde så lang tid i bil med dem. :-o

Men ellers så vil jeg bare sige at jeg håber at i får en lækker weekend, lige som jeg forhåbentlig gør!
Nu vil jeg lægge nogle flere billeder ud, som jeg har taget i dag! Bla. nogle billeder fra da vi legede rundt i sneen, og da jeg slog min Temple Run rekord! :-DD
(Skriv endelig jeres rekord!)Lidt anderledes indlæg i dag, men meget godt alligevel! 
Ps. Hende i den røde er Iben, og hende den anden random pige er Maiken! (hæhæhæhæ)

Ses allezusammen!
/Emil

JEG VIL GERNE BEDE ALLE JER SØDE MENNESKER OM AT DELE MIN BLOG, FOR MIN SKYLD! HÅBER VIRKELIG AT I VIL HJÆLPE MIG! :-)

2 kommentarer :

 1. Hey

  Jeg faldt lige over din blog! Jeg vil meget gerne eje din heldragt!!!

  Jean P.

  by-misterjoe.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Cool blog du har dig!!

  www.downwithbirdie.blogspot.com

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.