Image Map

30. jan. 2012

Mandag - HAH' stadig weekend!

Ja, som titlen siger, så har jeg stadig weekend! æhæhæ. Og den skulle jo selvfølgelig bruges i Koldingstorcenter! Spanierne og jeg stod lidt senere op en normalt, og så slappede vi ellers bare af inden i centret. Vi brugte en del tid på at finde noget tøj til dem, så de havde noget som de kunne huske Danmark på. De siger faktisk begge to at Danmark er et fedt land, som de begge to gerne vil flytte til senere hen i livet! Det lyder jo schön! Nu chiller vi bare på mit værelse, mens at vi snakker og spiller Angry Birds. Har stadig ikke forstået det spil... Nå, men efter aftensmad, så er det mod skolen! Det bliver labert! Drengene glæder sig vildt meget, mens at jeg bare glæder mig til at se om de vil forandre sig, når de kommer til at være sammen med deres venner. Men det må de selv om!  Jeg glæder mig i hvert fald! Hvordan har jeres mandag været? æhæhæh.

 BLOGGEN HAR RUNDET 1.000 SIDEVISNINGER! Wohoooo!
TAK, TAK, TAK, TAK, TAK (Som mine spaniere ville have sagt, "JAJAJAJAJAJAJA")
 'Clothes don't make a man. But it's a good start!' - Fedt skrevet!
 Et lille prøvebillede, som faktisk blev bedre end forventet! :-) Der kan man se, et 8.1 pixel-kamera kan gøre undere!
'Hello, My name is...?' Der stod rigtigt WTF neden under, men det ville Emilos ikke have med!

Håber at i alle har haft en god start på ugen lige som mig!
Og i må fortsat gerne dele min blog, for det varmer ufatteligt meget!
Tak til alle dem som allerede har gjort det! (Betyder ikke at i ikke behøver at gøre det igen ;-) )
I fortjener alle sammen et kram!

Fortsat god dag!
/Emil

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.